Vremenska dostupnost

Ovdje možete pronaći odgovore na često postavljana pitanja vezana uz informacije oko vremena potrebnog za izvršavanje određene usluge. Ukoliko imate dodatnih pitanja molimo Vas da nam se javite klikom na gumb “Kontakt” koji se nalazi u gornjem desnom kutu stranice!

Koliko je očekivano vrijeme odgovora na upit?

Na upite odgovaramo unutar 24h, a upite možete poslati putem kontakt forme do koje možete doći pri dnu naslovnice, klikom na gumb “Kontakt” u gornjem desnom kutu stranice, ili slanjem maila na info@protosfera.hr.

Koliko je vrijeme pripreme svakog printa ili skena? 

Prosječno vrijeme pripreme je 1 dan. To je vremenski period koji nam omogućava pripremu modela za printanje ili predmeta za skeniranje te organizaciju printera ili skenera.  Na lead time (vrijeme od početka do kraja procesa), osim predmeta koji se printa ili skenira,  utječe i trenutna dostupnost printera ili skenera, kao i dostupnost operatera koji su zaduženi za pojedine zadatke. 

Koliko je očekivano trajanja printa?

Vrijeme ovisi o količini i veličini printanog komada, kao i dostupnosti printera. Trenutno raspolažemo s 18 FDM printera te 4 SLA printera. Redoslijed slažemo ovisno o hitnosti narudžbi. Također, vrijeme trajanja printa uvelike ovisi o ispuni i rezoluciji komada. Za manje predmete, do 200g, očekivano vrijeme izrade je unutar jednog dana, dok za velike predmete veličine pola metra može biti i do 2 dana.

Koliko je očekivano vrijeme trajanja skeniranja?

Standardno vrijeme potrebno za isporuku skena je tjedan dana.  Za hitne upite moguće je dostaviti traženi model u roku od 2 radna dana – jedan dan pripreme i jedan dan skeniranja.

Povezano