O nama

Svaki klijent predstavlja novo inspirativno poglavlje u našoj knjizi uspješnih suradnji

Cilj

Naša svrha u Protosferi je transformirati način na koji se novi proizvodi dizajniraju, razvijaju i proizvode. Korištenjem snage suvremenih proizovodnih tehnologija omogućavamo našim klijentima otključavanje novih mogućnosti, smanjenje troškova te ubrzanje razvoja proizvoda. Posvećeni smo tome da budemo pouzdan partner, pružajući iznimnu uslugu, inovativna rješenja te neprestano težimo izvrsnosti.

Misija

Naša misija u Protosferi je revolucionirati industrijsku proizvodnju kroz napredna rješenja poput 3D printa, 3D skeniranja i računalnih simulacija. S predanošću pružamo tehnološke inovacije i stručnost koja omogućuje našim klijentima postizanje iznimnih rezultata kroz efikasnu, prilagodljivu i održivu proizvodnju.

Vizija

U Protosferi imamo viziju budućnost u kojoj aditivna proizvodnja postaje temelj industrijske inovacije. Težimo biti predvodnici u ovom tehnološkom napretku, potičući napredak u području suvremenih proizvodnih tehnologija i postavljajući nove granice mogućeg u svakoj pojedinoj industrijskoj primjeni.

Zadovoljnih kupaca

500+

Država

50

Članova tima

7

Partnera

15
"S 3D printom, granice su samo u našoj mašti - jer svaki koncept koji zamislimo, možemo pretvoriti u stvarnost.”
Marko Horvatek
CEO
Marko je osnovao Protosfera d.o.o. sa željom da znanja stečena na studiju strojarstva iskoristi za razvoj novih komercijalnih ideja i koncepata. Njegov rad s 3D printerima započeo je još studentskih dana, kad je započeo izradu dijelova po narudžbi za oldtimer BMW vozila iz svoje garaže.
Filip Posilović
Voditelj proizvodnje
Filip je diplomirani inženjer s dugogodišnjim iskustvom u proizvodnji, koji svakodnevno radi na rješavanju tehnoloških izazova u brzoj izradi prototipova za klijente. Glavno područje rada mu je konstruiranje, razvoj te priprema proizvoda i prototipova za izradu.
Karlo
Razvojni inžinjer
Karlo poznaje svaki pojedini vijak naših 3D printera te je odgovoran je za besprijekoran rad Protosfera farme 3D printera. Osim 3D printom, Karlo se specijalizirao i za poslove 3D mjerenja i digitalizacije korištenjem 3D skenera.
Magdalena
Kreativni direktor
Magdalena, iako još uvijek studentica, postala je nezamjenjiva karika u komunikaciji Protosfera tima s klijentima. Njena kombinacija kreativnih vještina i tehničkih znanja pokazala se kao pun pogodak u kreiranju vrhunskih tekstualnih i multimedijskih materijala.

Partneri

Najnovije vijesti

Protosfera društvo s ograničenom odgovornošću za proizvodnju i usluge
Društvo je upisano pri Trgovačkom sudu u Zagrebu, OIB:03545014649
MBS: 081394380‍
Osoba ovlaštena za zastupanje: Marko Horvatek, direktor
Transakcijski račun otvoren u Raiffeisenbank Austria d.d., Magazinska ul. 69, 10 000 Zagreb
Temeljni kapital u iznosu od 38.000,00 kuna uplaćen je u cijelosti.
‍IBAN: HR3724840081135226670,
SWIFT: RZBHHR2X‍