Predanim radom i iskustvom do uspjeha…

Naš se tim sastoji od niza vrhunskih stručnjaka u područjima modernih proizvodnih tehnologija, CAD modeliranja, mehatronike i razvoja proizvoda. Okupljen oko ideje razvoja inovativnih rješenja na polju aditivnih tehnologija, naš tim stručnjaka svojim Vam iskustvom može pružiti podršku u svim fazama razvoja proizvoda i povratnog inženjerstva. Širok spektar djelatnosti i usluga koje pružamo proteže se od razvoja i izrade specijaliziranih prototipova, pa sve do pružanja konzultantskih usluga prilikom odabira najbolje odgovarajuće opreme za Vaš proizvodni pogon.

Kontaktirajte nas

Marko Horvatek

Doktorand strojarstva i voditelj Protosfera tima.

Nakon dugogodišnjeg rada sa suvremenim aditivnim tehnologijama Marko je odlučio osnovati Protosferu sa željom da poveća pristupačnost i kvalitetu industrijskog 3D printa u Hrvatskoj i regiji.

David Copak

Razvojni inženjer sa širokim spektrom znanja iz elektrotehnike i strojarstva.

Kao razvojni inženjer, David uvijek ima pune ruke posla. Neprestano prati što se u proizvodnom procesu može usavršiti, a to je neizostavan dio svih ključnih Protosferinih projekata.

Filip Posilović

Inženjer s dugogodišnjim iskustvom u proizvodnji.

Filipov profesionalni pristup i iskustvo doprinose rješavanju problema i efikasnom pronalaženju najboljeg rješenja, kako u svakodnevnom razvoju proizvoda, tako i prilikom rješavanja problema naših partnera.

Snježana Šimić

Stručnjak za PR i marketing.

Snježana je studentica komunikologije i voditeljica odnosa s javnošću Protosfere. Brine se da svi bitni trenutci i događaji uvijek budu dokumentirani te kreira sadržaje i prati događanja na društvenim mrežama.

Naši projekti

Često radite nove raznovrsne projekte?

Uz fleksibilni najam opremu mijenjajte po Vašim potrebama!

Javite nam Vaše potrebe i kontaktirat ćemo Vas u najkraćem mogućem roku!

Partnerske ustanove

Protosfera© 2022. All Rights Reserved. |
Design by Project Amber